Deermountain

Ljud

Vi skapar ditt sound till din marknadsföring

Jag hjälper dig att skapa din alldeles egna företagslåt/ljudlogotyp. Något unikt för ditt företag och som du kan använda överallt i er digitala marknadsföring. Jag erbjuder följande tjänster inom ljudproduktion:

  • Radioreklam för webb och hemsida.
  • Företagsmelodi/låt (vi skapar er alldeles egna signaturmelodi).
  • Röstpålägg till era redan skapade bilder och filmer.

Sound Mountain

Ljudproduktion i studio – Pris från 995:-/tim*

Har du en färdig idé och vill ha den proffsigt inspelad så kan det gå riktigt fort. Om du är osäker på vad exakt du vill ha så finns jag här som bollplank för att hjälpa dig i din kreativa process. Vill du ha ett fast pris så begär offert på din önskade voiceover eller reklaminspelning.

Boka här!

Sound Logo

Ljudproduktion – pris från 995:-/tim*

En ljudlogotyp är helt enkelt en röst och musikslinga som är unikt för ditt företag. Ett känt exempel på ljudlogotypen är I´m lovin´it som kännetecknar McDonalds. Om du är osäker på vad exakt du vill ha så finns jag här som bollplank för att hjälpa dig till en färdig soundlogotyp.

Boka här!

Hur går det till?

Tillsammans går vi igenom ändamålet med din ljudproduktion. Vad vill du förmedla? Till vem vill du förmedla detta? På vilket sätt vill du förmedla detta? Vilka värden är viktiga för dig och ditt företag?

På detta sätt får vi en klar uppfattning vad du och ditt företag vill med ljudproduktionen. Därefter tar vi fram ett manus som vi tillsammans sedan går igenom. När vi sedan är överens hur vi ska gå tillväga så sätter vi igång med själva skapandet av ljudproduktionen.

*Alla priser är exkl. moms. Milersättning utanför Oskarshamns kommun. Övriga utlägg enligt överenskommelse.

Kolla gärna min portfolio med uppdrag!